Meer over de e-learning


Het inbegrepen e-learningpakket van Doktersinspe.be biedt tal van korte theoretische video's aan en een volledige stap-voor-stap uitwerking van honderden voormalige examenvragen. Allemaal beschikbaar in videovorm zodat elke tussenstap en gedachtegang eenvoudig te volgen is.

Zo kan je interactief verderoefenen voor het toelatingsexamen. De voormalige vragen werden al voor jou per vak en per onderwerp gesorteerd om de leerstof zo efficiënt mogelijk te verwerken.

Het cursusplatform van de e-learning heeft een eenvoudige en overzichtelijke structuur en is bijzonder gebruiksvriendelijk.

Ontdek hieronder alle troeven.

Features

Topuitleg

Vele video's met een opfrissing van alle theorie, concepten en formules. Centraal staan ook de klassieke valkuilen en aandachtspunten. Naast de video's worden ook handige studysheets ter beschikking gesteld om de leerstof te memoriseren. 

600+ Oefeningen

Honderden representatieve en interactieve oefeningen. die zorgvuldig geselecteerd werden om jou zo goed mogelijk voor te bereiden op de vereiste kennis en competenties die getoetst worden op het examen. 

Oplossingen

Elke oefening is voorzien van tips én van een volledige stap-voor-stap oplossingsvideo. Geen enkele stap wordt verzwegen zodat jij elke oefening voor de volle 100% begrijpt!

Eigen tempo

Je kan een heel schooljaar lang, 24/24 en 7/7, op het platform terecht om op eigen tempo te oefenen wanneer het jou het best uitkomt. Je kan de video's zoveel als nodig herbekijken. 

Gebruikerservaring

In alle video's werd geopteerd voor de aanpak met een lesgever voor een bord. Dit is voor de gebruiker een veel persoonlijkere en aangenamere ervaring dan bijvoorbeeld een slideshow/ppt met verbale uitleg.

Structuur

Het platform brengt de nodige structuur aan in de leerstof. Daarnaast wordt je progressie weergeven. Zo weet je op elk moment wat je nog te doen staat.

Efficiëntie

Het platform laat toe om gericht te focussen op de onderwerpen waar je moeite mee hebt. Zo gebruik je je tijd efficiënt.


Wist je dat...

  • Doktersinspe.be recent een subsidie in de wacht sleepte van stad Aalst?
  • én dat Doktersinspe.be genomineerd werd voor de ondernemersaward 2023 door studenten van Hogent en Odisee Hogeschool?

We zijn dan ook verheugd om samen met dit meest volledige e-learningplatform te kunnen samenwerken en samen een unieke voorbereiding aan te bieden.

Twijfel niet langer

Schrijf je in voor onze boostweek en krijg gratis toegang tot het platform