E-learning toelatingsexamen

02-03-2024

Technologie heeft een revolutie teweeggebracht in de manier waarop we leren en ons kunnen voorbereiden op examens. Het toelatingsexamen geneeskunde vormt hierop geen uitzondering. Met de juiste online tools kunnen aspirant-geneeskundestudenten hun studie-efficiëntie verhogen, hun begrip verdiepen en zich zelfverzekerder voelen wanneer ze het toelatingsexamen afleggen.

Naast fysieke lessen spelen e-learningplatformen dus ook een belangrijke rol in de voorbereiding. Deze platformen hebben specifieke voordelen ten opzichte van fysieke lessen.

Voordelen e-learning

1. Studeren op eigen tempo

Op een online platform kan je 24/24 en 7/7 terecht om op eigen tempo te oefenen wanneer het jou het best uitkomt. 

2. Herbekijk de leerstof

In tegenstelling tot fysieke lessen kan je alle inhoud zoveel als nodig herbekijken. Dit is ook bijzonder handig als je later in het studietraject bepaalde onderdelen nog eens wilt opfrissen.

3. Efficiënt tijdsgebruik

Op een e-learning platform kan je je tijd efficiënt besteden en focussen op de onderwerpen waar je moeite mee hebt.


Om deze redenen zijn we overtuigd dat e-learning een heel goede aanvulling vormt op onze fysieke lesweek. We zijn dan ook verheugd om samen te kunnen werken met doktersinspe.be , een van de meest volledige en bekroonde e-learningplatformen dat specifiek ontwikkeld werd voor het toelatingsexamen arts/tandarts/dierenarts. Met hun zeer mooie slaagcijfers kunnen we dus terecht beweren dat:

Onze boostweek aangevuld met de e-learningomgeving is de succesformule om gunstig te rangschikken op het toelatingsexamen.

Hoe onderscheidt een goede e-learning zich

Online vind je (bv op YouTube) natuurlijk ook veel gratis materiaal. Helaas is al deze leerstof verspreid over diverse kanalen en zelfs in diverse talen. Er zijn ook een aantal YouTube-kanalen te vinden waar de oefeningen van een specifieke jaargang worden opgelost. Het accent ligt hier echter niet op de achtergrond en het uitleggen van specifieke onderwerpen.

Onze partner doktersinspe.be onderscheidt zich door per onderwerp alle nodige theorie/oefeningen/tips en oplossingen aan te reiken zodat onderwerp per onderwerp en vak per vak grondig kunnen worden ingeoefend.


Waarom kiezen voor ons concept?

We bieden in de vakantieperiodes een intensieve bijlesweek aan om je zeer gericht en zo efficiënt mogelijk te ondersteunen en te begeleiden. Zo slagen we er in om je op korte termijn naar het gewenste niveau te brengen.

Na de bijlesweek laten we je niet aan je lot over. Je kan dan terecht op het in de prijs inbegrepen
e-learningplatform van onze partner om verder te oefenen of om de theorie zoveel als nodig te herbekijken.