Neem deel aan de olympiades

13-06-2024

Kan je via je school deelnemen aan de Vlaamse Olympiades voor wiskunde, fysica, chemie of biologie? Neem dan zeker deel! 

Deze olympiades zijn immers van een gelijkaardige moeilijkheidsgraad als het toelatingsexamen en testen grotendeels dezelfde leerstof. Verder is ook de manier van vraagstelling vaak gelijkaardig. Deelnemen aan deze olympiades is dus sowieso ook een goede oefening als je plant deel te nemen aan het toelatingsexamen Arts/Tandarts/Dierenarts.

De verantwoordelijken voor het opstellen van deze Olympiades zijn soms ook nauw betrokken bij het opstellen van het toelatingsexamen.

Twijfel dus niet om deel te nemen!

Lees ook

Kan je via je school deelnemen aan de Vlaamse Olympiades voor wiskunde, fysica, chemie of biologie? Neem dan zeker deel!

Supremum organiseert in de vakantieperiodes bijles in Aalst ter voorbereiding van het ingangsexamen geneeskunde onder de vorm van groepslessen. We kiezen bewust de kaart van groepslessen omwille van de vele voordelen. Uiteraard houden we de grootte van de groepen beperkt om je zoveel mogelijk ook individueel te kunnen begeleiden en te ondersteunen....

Technologie heeft een revolutie teweeggebracht in de manier waarop we leren en ons kunnen voorbereiden op examens. Het toelatingsexamen geneeskunde vormt hierop geen uitzondering. Met de juiste online tools kunnen aspirant-geneeskundestudenten hun studie-effici├źntie verhogen, hun begrip verdiepen en zich zelfverzekerder voelen wanneer ze het...